A murit unul din pasagerii microbuzului implicat în accidentul de la Horia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru persoane au murit în urma accidentului de sâmbătă, de pe E85
Patru persoane au murit în urma accidentului de sâmbătă, de pe E85

Ieşeanul Eugen Iuraşcu, din comuna Dagâţa, a decedat duminică dimineaţă la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Bilanţul victimelor accidentului de pe E85 a ajuns la patru morţi.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru Eugen Iuraşcu, de 42 de ani, din Dagâţa, pasager în microbuz, care fusesese transportat în comă la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi. Acesta a murit duminică dimineaţă, la 13 ore de producerea accidentului.

Evenimentul rutier grav s-a produs sâmbătă după amiază, pe Drumul European E85. Pe tronsonul din apropierea localităţii Horia, un autoturism Volkswagen Golf, în care erau trei persoane din Fălticeni s-a ciocnit frontal cu un microbuz care transporta 14 muncitori.

În urma accidentului, şoferiţa autoturismului şi o femeie de 51 de ani, pasageră în maşină, au murit pe loc. La câteva ore distanţă, pe masa de operaţie de la Spitalul din Roman a decedat şi al doilea pasager din autoturism, un bărbat de 55 de ani.

Şoferul microbuzului a suferit o fractură de stern, iar ceilalţi pasageri au ajuns la Spitalul din Roman cu fracturi şi multiple traumatisme.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite