ANI a prins un nou consilier incompatibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Chebac, consilier judeţean şi director în cadrul Poştei Române, a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) şi de judecători.

„Dispun constatarea stării de incompatibilitate în care se află domnul Mihai Chebac prin exercitarea simultană a mandatului de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Neamţ, cea de director general în cadrul SC Drupo Neamţ SRL, precum şi de director dezvoltare în cadrul CN Poşta Română SA“, se precizează în actul de constatare ANI din 21 decembrie 2009.

Nu sunt funcţionar public

Mihai Chebac a făcut contestaţie, dar aceasta a fost respinsă de Curtea de Apel Bacău. „Motivul pentru care a fost respinsă contestaţia este tardivitatea“, a precizat Mihai Chebac. Consilierul judeţean spune însă că în constatarea ANI apar mai multe erori. „În acest moment, deţin funcţia de consilier judeţean, reprezint această instituţie în AGA Drupo şi sunt director în administraţia centrală a Poştei. Nu am fost niciodată director general la Drupo şi nici administrator, aşa cum a comunicat către ANI Registrul Comerţului“, a declarat Mihai Chebac.

Argumentând că la Poştă nu este funcţionar public, Mihai Chebac spune că va ataca sentinţa Curţii de Apel Bacău. Din motive de incompatibilitate, din CJ au mai plecat consilierii judeţeni Eduard Corduneanu şi Cristian Liciu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite