540 de locuri de muncă disponibile pentru şomerii nemţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt peste 10.000 de persoane. Firmele din Neamţ caută personal pentru activităţi în servicii şi confecţii, iar o treime din locurile disponibile sunt pentru muncitori necalificaţi.

Oferta pentru această săptămână de pe piaţa locală cuprinde 167 de locuri vacante pentru muncitori necalificaţi şi 14 locuri pentru persoanele cu studii superioare.

Pentru nemţenii care sunt calificaţi în domeniul confecţiilor angajatorii pun la dispoziţie 30 de locuri, iar pentru şoferi sunt 43 de posturi libere. Oferta de joburi a săptămânii mai cuprinde 11 agenţi de securitate, 19 dulgheri, 16 tâmplari şi 11 electricieni.

În domeniul construcţiilor se caută 19 zidari, 15 mozaicari, 15 faianţari, şi 10 pavatori, iar şomerii care au calificare pentru meseria de lăcătuş mecanic pot opta pentru cele 22 de locuri de muncă disponibile.

Pentru licentiaţi sunt libere 10 posturi sunt pentru ingineri, două pentru farmacişti, unul pentru economist în management şi unul pentru arhitect.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite