Nouă artere care leagă zonele rezidențiale și funcționale din Oradea sunt în reparații

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a primit fonduri nerambursabile pentru modernizarea a 19 străzi orădene. La nouă dintre acestea, lucrările de reabilitare au început în această primăvară.

Proiectul „ Modernizare străzi în vederea fluidizării traficului de acces între zone rezidențiale și funcționale din municipiul Oradea" a luat startul în patru septembrie 2009, durata de implementare fiind de patru luni. Bugetul total este de 28.605.974,83 lei, din care Oradea trebuie să suporte 439.402,45 lei, iar Guvernul României vine cu 2.526.564,90 lei. Cu acești bani s-a prevăzut modernizarea a 19 străzi din municipiu. În acest moment, se lucrează pe nouă dintre ele.
Una dintre cele mai problematice artere din oraș, strada Depoului a intrat astfel în reabilitări. Partea străzii dinspre strata Izvorului este deja în prag de asfaltare. De asemenea, în zona intersecţiei cu strada Beldiceanu, a fost efectuată săpătura la cotă,în timp ce pe lungimea arterei de lucru se pun borduri.
Una dintre străzile care sunt aprope gata este strada Ursului unde urmează să se facă asfaltarea finală. De asemenea, pe strada Cazaban se lucrează la rețelele de utilități,iar pe Splaiul Crișanei se pun borduri noi. Celelalte străzi care beneficiază de reabilitare sunt Almaşului, Margaretei, Miron Costin, Morii şi Vaporului

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite