În weekendul de1 mai, orădenii au învățat să danseze de la cei mai buni profesioniști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii îndrăgostiți de ritmurile latino au avut ocazia de a se destinde alături de „Musicality Man" și Feeling Dance. Workshop-ul a demarat vineri la Hotel Continental, a continuat în Bangeta Ranch, la 20 de kilometri de oraș, și s-a finalizat astăzi în parcarea de la Lotus Center

Orădenii care au ales dansul în detrimentul micilor și berii, au început petrecerea de 1 mai încă de vineri seară, alături reprezentanții  școlii de dans Feeling Dance. La piscina Hotelului Continental, dansatorii au creat o atmosferă incendiară pe ritmuri latino, provocându-i la mișcare pe toți cei prezenți.

 Sâmbătă dimineață, grupul de dansatori a plecat spre Bangeta Ranch, la 20 de kilometri de Oradea. Acolo au avut ocazia să joace fotbal și volei, sau să se întreacă în cadrul unor concursuri de băut bere, de table sau de șah. Ziua de 1 mai s-a încheiat cu un workshop de dansuri latino, care s-a desfășurat în Lotus Center. Duminică, de la orele 13.00, amatorii de salsa s-au prezentat în  parcarea Lotus, unde neamțul Peter Fige, cunoscut drept „Musicality Man", le-a predate gratuit pași de dans.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite