În Borș, lângă granița cu Ungaria, polițiștii au prins vitezomani ca pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 la sută din sancţiunile aplicate de către poliţiştii rutieri, la sfârşit de săptămână, au fost pentru exces de viteză. De vineri până duminică, în județul Bihor au fost sancționați aproape cinci sute de vitezomani. Unul dintre aceștia a circulat cu viteza de 114 km/h, în Borș.

Tineri și dependenți de viteză, acesta ar fi, în câteva cuvinte, profilul șoferilor depistați în weekend  de către polițiștii rutieri din Bihor. Duminică, pe DN1, în localitatea bihoreană Borş, un orădean în vârstă de 34 de ani a fost surprins în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h, înregistrată de aparatul radar.

Cu viteză, înspre vamă

„Tot duminică, pe aceeaşi porţiune de drum a fost depistată şi orădeanca F.T., de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 102 km/h, înregistrată de aparatul radar", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor. Tot în Borș, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Curtici, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 105 km. Sâmbătă, pe același drum, un timișorean în vârstă de 38 de ani conducea cu mai mult de 50 de km la oră, peste limita legală în localitate. „Conducătorii auto în cauză au fost sancţionaţi contravenţional cu nouă puncte amendă, iar permisul de conducere le-a fost ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", a spus Alina Dinu.

Peste 99.900 de lei, din amenzi

Pe parcursul weekend-ului, polițiștii rutieri din Bihor au aplicat peste 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 100.000 lei. Totodată, 22 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În plus, au fost constatate 12 infracţiuni şi 11 tamponări.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite