TIMP LIBER: Sfârşit de săptămână la teatru cu o nouă premieră a actorilor orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţiile de cultură din regiune au pregătit spectacole pentru gusturile tuturor. Cei care încă mai savurează spectacole de teatru vor putea include în programul lor şi piesele ce se vor juca pe scenele din Vestul ţării.

Timişorenii care nu au apucat să vadă „Offside” sunt aşteptaţi la Teatrul Naţional, astăzi, la ora 19.00, în Sala Studio 5. Spectacolul aduce în faţa publicului sentimente profunde care declanşează situaţii tragice, comice, dar şi sensibile.

Pe scenă vor urca Luminiţa Tulgara şi Ioan Strugari. „Misterioasa pariziancă” este programat a avea loc în 5 şi 6 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul de Artă din Deva. Piesa tratează dificultatea formării unui cuplu, dar şi relaţia adevăr -minciună. Într-unul dintre rolurile principale ale piesei joacă Laura Vasiliu, cunoscută din „Patru luni, trei săptămâni şi două zile”. Alături de ea, în faţa publicului va fi şi Adrian Anghel, actor care a jucat în producţii cinematografice ca  „Un pas înainte” sau „California dreamin`”.

Relaxare de duminică
„Cântecul lebedei”, în maniera regizorului  Mihai Măniuţiu, va fi jucat duminică de la ora 19.00, în sala mare a teatrului din Arad. Piesa dă ocazia fiecărui actor să joace rolul principal şi începe cu un spectacol non-verbal de 30 de minute. În „Cântecul lebedei” se vor folosi 80 de costume şi un decor complex. Cea de-a şaptea premieră a stagiunii teatrului orădean are loc duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, la ora 19.00.

Piesa „La Grande Magia” ilustrează povestea unui adulter. Un magician prezintă o scamatorie prin care Marta, soţia lui Calogero di Spelta, dispare fără urmă. În realitate, ea fuge cu iubitul, protejată de trucul magicianului. Micuţii din Reşiţa au ocazia să vadă „Mica Sirenă” la Teatrul de „Vest”,  duminică, 6 februarie, de la ora 11.00.

Show cu oameni de zăpadă la Straja

După ce anul trecut recordul a fost un om de zăpadă înalt de opt metri, parcicipanţii la Festivalul Oamenilor de Zăpadă din acest an au în faţă un „target” destul de înalt ca să bată recordul de anul trecut. Ediţia din acest an, a treia, este programată să se desfăşoare sâmbătă, între orele 11.00 şi 15.00, iar concurenţii sunt aşteptaţi pe platoul de sub Crucea din Straja. Competiţia este dedicată în primul rând copiilor, dar la concurs se poate înscrie cine doreşte, fără limită de vârstă. Anul trecut, cu ocazia celei de-a doua ediţie a festivalului, în Straja au fost peste 3.000 de turişti, atât la schi, cât şi ca să participe la Festivalul Oamenilor de Zăpadă, care are drept scop promovarea potenţialului turistic al Văii Jiului şi al Staţiunii Straja.

Idei originale pentru organizarea nunţii perfecte

image

Viitoarele doamne îşi pot alege la târg rochia perfectă

Cuplurile care s-au decis să îşi petreacă viaţa împreună şi vor o nuntă ca în poveşti sunt aşteptate în acest final de săptămână la târgul care va avea loc la mall-ul din Timişoara. Vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă ofertele cameramanilor, ale fotografilor de nunţi, dar şi ultimele modele de ţinute pentru miri. Nu vor lipsi nici cei care se ocupă de invitaţii, sonorizare, coafuri sau chiar organizatorii de evenimente şi reprezentanţii restaurantelor. Nunta perfectă va putea fi organizată în detaliu cu ajutorul specialiştilor prezenţi la târgul de la Iulius Mall care începe astăzi şi se va încheia duminică.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite