În week-end, bihorenii au scăpat cu accidentări ușoare în urma evenimentelor rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Sfârșitul de săptămână nu a fost lipsit de incidente rutiere neplăcute pe șoselele bihorene, dar din fericire victimele acestora au scăpat fără răni grave.

În seara de vineri un minor a fost accidentat pe strada Dimitrie Cantemir din Municipiul Oradea de către orădeanul C.R.M., de 29 de ani. În momentul acroşajului, victima o minoră orădeancă de 13 ani, se angajase în traversarea străzii în fugă, pe marcajul pietonal, la culoarea roşie a semaforului electric. Din fericire minora nu a fost rănită grav.

În aceeași zi în afara localităţii Pocola, D.L.P., de 29 de ani, din Municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Municipiul Bucureşti în condiţiile unui carosabil umed, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, autoturismul a intrat derapaj și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, conducătorul auto a suferit diverse leziuni.

Duminică pe D.N. 79, în localitatea bihoreană Inand, I.C.B., de 21 de ani, din Inand, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea - Salonta, în momentul în care a virat înspre partea stângă, a intrat în coliziune cu o autospecializată înmatriculată în judeţul Satu Mare, condusă în aceeaşi direcţie de P.M., de 42 de ani, din Municipiul Satu Mare, care se afla în depăşirea autoturismului. În urma accidentului rutier, I.T.T., de 61 de ani, din Inand, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora nu s-a impus spitalizarea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite