Un tânăr de 15 ani s-a urcat la volan beat şi fără permis şi a ajuns într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a ajuns la spital
Şoferul a ajuns la spital

Un băiat în vârstă de 15 ani, din localitatea bihoreană Uileacu de Munte, a ajuns ieri la spital, în urma unui accident pe care l-a provocat el însuşi, urcându-se la volan beat şi fără permis. În maşina pe care a condus-o direct într-un copac se mai afla un tânăr, de 18 ani, care a fost rănit uşor.

Luni, în jurul orei 23.00, pe drumul comunal 10, la intrarea în localitatea bihoreană Uileacu de Munte, un tânăr localnic de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor fără a poseda permis de conducere, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a lipsei de experienţă în conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. „În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât şi pasagerul său, în vârstă 18 de ani, din Uileacu de Munte, au suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor

Beat la volan

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilo-test s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite