Peste 400 de „vitezomani" au fost amendaţi în weekend, în judeţul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excesul de viteză a fost cea mai sancţionată abatare, la sfârşit de săptămână.  De vineri până duminică, poliţiştii rutieri au aplicat peste 550 de sancţiuni, peste 400 fiind din cauza vitezei excesive. Şofatul sub influenţa băuturilor alcoolice a fost de asemenea sancţionat.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, în perioada 8 - 10 iulie poliţiştii Serviciului Rutier şi de ordine publică au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. „Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 555 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 94.000 de lei. Totodată, 16 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, au fost constatate şase infracţiuni şi 14 tamponări", a spus Alina Dinu.

Şoferi vitezomani, pietoni grăbiţi

Peste 400 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 17 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare, 31 de sancţiuni au fost aplicate pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice. Au fost sancţionate şase depăşiri neregulamentare, iar 92 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite