Un hoț în vârstă de numai 17 ani a fost prins la o oră după ce a furat o poșetă cu bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a fost încătuşat de poliţişti
Hoţul a fost încătuşat de poliţişti

O orădeancă a fost atacată miercuri seară de către un adolescent în vârstă de 17 ani, care i-a smuls din mâini poșeta, în care avea acte personale și bani. Aceasta a sesizat imediat o patrulă de polițiști care l-au găsit, în timp record, pe cel care a atacat-o.

„Miercuri seara, în jurul orei 22.30, o patrulă formată din agenţi de siguranţă publică şi patrulare a fost sesizată, de către o persoană de sex feminin, din Oradea, că în timp ce se deplasa pe strada Muzeului, la intersecţia cu strada Şirul Canonicilor, o persoană necunoscută a deposedat-o prin violenţă de poşeta în care avea acte personale şi bani", spune Ioana Indrieș, purtătoare cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor.

Poșeta, recuperată

În urma semnalmentelor furnizate de către victimă şi a cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe suspect, un orădean în vârstă de numai 17 ani.  „Prejudiciul a fost recuperat integral, suspectul a fost cercetat în stare de reţinere, iar azi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea care a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie", informează Ioana Indrieș.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite