Spaţiu de joacă integrat în magazin, un nou concept ce va fi lansat în toamnă la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul magazin cu spaţiu de joacă pentru copii integrat din Oradea va fi inaugurat în această toamnă, la Era Shopping Park. Pe o suprafaţă de peste 700 de mp, cunoscutul lanţ israelian de magazine Fox va deschide un punct de lucru la Oradea, cuprinzând şi un loc de joacă pentru cei mici.

Centrul comercial ERA Shopping Park Oradea anunţă închirierea unui spaţiu de 722 mp de către brandul Fox, cunoscutul lanţ israelian de magazine de modă. Fox va aduce la Oradea primul concept de magazin cu spaţiu de joacă pentru copii integrat. Cu o  investiţie de 300,000 de euro, noul magazin se va deschide în această toamnă, în ERA Mall. Despre deschiderea noului magazin Fox în proiectul ERA Shopping Park din Oradea, Andreea Stoinescu, leasing manager, a spus că aceasta aduce un plus important mixului de chiriaşi al ERA Mall, fiind un pas important în transformarea acestuia în cel mai mare centru de shopping şi distracţie din Oradea. „Procesul de închiriere al ERA Mall înaintează foarte bine, iar noi chiriaşi interesanţi vor fi in curând anunţaţi", a spus Andreea Stoinescu.

Pentru toată familia

Magazinul din ERA Shopping Park Oradea este cel de-al 41-lea în România pentru Fox, un brand condus de proprietarii bine cunoscutelor branduri Levi's, Eponge şi House of Art. Spaţiul de 722 mp, aflat în aproprierea Sprider Stores, le va oferi orădenilor o gamă largă de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei, copii si bebeluşi. Noutatea absolută este reprezentată de faptul că magazinul va beneficia de un spaţiu de joacă de peste 80 mp ce va avea maşinuţe şi alte jucării pentru copii unde cei mici se vor putea juca, oferindu-le părinţilor un moment de relaxare în timpul cumpărăturilor.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite