Un timișorean și un hunedorean prinși în timp ce încercau să vândă țigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 8.800 de pachete de ţigări netimbrate ascunse într-o autoutilitară, au fost confiscate de poliţiştii bihoreni. Mașina plină cu țigări a fost descoperită pe un drum forestier, în apropiere de Câmpani.

Ieri, în jurul orei 17.00, în zona „Valea Bulzului", pe un drum forestier din apropierea localităţii bihorene Câmpani, au fost prinşi în flagrant C.I.C., de 36 de ani, din Timişoara şi E.G., de 30 de ani, din localitatea Brad, în timp ce încercau să-i vândă unui localnic de 51 de ani din Nucet, o cantitate mare de țigări nemarcate.

"În urma percheziţionării autoutilitarei condusă de timişoreanul C.I.C., au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 177.400 ţigarete, în valoare de aproximativ 53.220 lei, ce tocmai urmau a fi comercializate. Ţigaretele erau ascunse în platforma autoutilitarei, într-un spaţiu special amenajat pentru transportul disimulat al acestora", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliției. Atât cei care vindeau țigările, cât și bihoreanul care urma să le cumpere sunt cercetați acum de polițiști.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite