FOTO Un frate mort și unul la terapie intensivă, după ce BMW-ul în care se aflau s-a izbit de un Tiguan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean de 34 de ani a murit astăzi, în urma unui accident petrecut în această dimineață, pe DN1, în afara localităţii bihorene Săcădat. Bărbatul era pasager în BMW-ul condus de către fratele său, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a ajuns pe contrasens, lovind din plin un Volkswagen Tiguan.

Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, B.A, în vârstă de 36 de ani, din comuna bihoreană Măgeşti, conducea pe direcţia Aleşd - Oradea, iar pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 Km/h, acoperit cu polei, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

Impact fatal

„Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar din sens opus de către M.T, de 31 de ani, din comuna bihoreană Lugaşu de Jos", a spus Alina Dinu.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vizualiza mai multe imagini de la accident

Stop cardio-respirator

Pasagerul din BMW a murit la la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, în ciuda încercările medicilor de a-l resuscita. Fratele acestuia se află internat în stare gravă, la terapie intensivă. Șoferul autoturismului Volkswagen Tiguan a suferit leziuni mai puţin grave, dar va rămâne internat, pentru supraveghere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite