Oradea: Un apel telefonic ajută un copil bolnav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Un apel telefonic ajută un copil bolnav
Oradea: Un apel telefonic ajută un copil bolnav

Fundația Hospice Emanuel a demarat un program de strângere de fonduri pentru bihorenii cu boli oncologice.

Până în 30 septembrie, Fundația Hospice Emanuel derulează proiectul „Tu ești bolnav, iar nouă ne pasă”, pentru copiii și adulți cu boli terminale.
Sunând la unul din cele trei numere de telefon atribuite de operatorul național, bihorenii pot dona, unul, trei sau cinci euro pentru bolnavii de cancer, leucemie sau alte boli oncologice, aflați în stadiu terminal. Cele trei numere sunt valabile până la sfârșitul lunii septembrie.

„Banii strânși prin acest proiect sunt folosiți pentru îmbunătățirea vieții micuților pacienți, care se confruntă cu dificultăți financiare”, spune Marinela Murg, managerul fundației. „Fundația le acordă servicii medicale gratuite la domiciliu, dar pe lângă acestea au nevoie alimente, în caz contrar riscând agravarea bolii”, mai adaugă aceasta. Pe lângă alimente, vor fi achiziționate produse de igienă.

Hospice Emanuel oradea derulează campania de strângere de fonduri în colaborare cu Asociația Stop Hunger și cu suținerea Sodexo.
Fundația Hospice Emanuel Oradea oferă îngrijire la domiciliu la 40 de copii și 50 de adulți cu boli oncologice.

Numerele de telefon la care puteți suna pentru a ajuta un bolnav oncologic sunt:
09 00 900 461 – 1 euro
09 00 900 463 – 3 euro
09 00 900 465 – 5 euro
Din 1996 până acum, peste 1200 de bihoreni cu asemenea afecțiuni au beneficiat de servicii paliative de îngrijire la domiciliu. Circa 200 au fost copii. Majoritatea dintre ei nu au fost cruțați de boală. Din banii strânși vor fi cumpărate alimente și produse de igienă și li se vor face mici cadouri cu ocazia zilelor de naștere. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite