A furat bani și un telefon mobil, a amenințat farmacista și a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean de 27 de ani a furat aseară dintr-o farmacie din Oradea peste 300 de lei și un telefon mobil, profitând de neatenția farmacistei. Când și-a dat seama că a fost văzut, bărbatul a amenințat-o și a fugit. Polițiștii l-au prins într-o oră.

Marţi seară în jurul orei 19.40, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi în urma unui apel primit prin numărul urgenţă 112 asupra unui furt. „Am fost anunțați că o persoană necunoscută a intrat într-o farmacie din Oradea și, profitând de neatenția farmacistei, a sărit peste tejghea şi a sustras dintr-un sertar 390 de lei şi un telefon mobil", spune Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor.

„În momentul în care a fost observat de angajată, suspectul a exercitat violenţe pentru a-şi asigura scăparea de la locul faptei", a mai spus Alina Dinu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni au identificat  suspectul ca fiind B.I., de 27 de ani, din Holod. „Suspectul a fost depistat de poliţişti la mai puţin de o oră de la comiterea faptei, la reşedinţa sa din Oradea.  Poliţiştii au descoperit asupra sa atât telefonul sustras, cât şi întreaga sumă de bani, prejudiciul provocat de acesta fiind astfel recuperat integral" explică Alina Dinu. Poliţiştii l-au reţinut  în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei astăzi va fi prezentat Parchetul uide pe lângă Judecătoria Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite