A luat ţeapă la muncă pe Pământul Sfânt, iar acum este şomer în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de joburi au fost oferite orădenilor în cadrul unei miniburse ce a avul loc, ieri, la Casa Tineretului. Printre orădenii care au venit să-şi caute un loc de muncă s-a aflat şi Demeter Laszlo care a muncit în Israel, unde a fost exploatat, primind mai puţin de jumătate din banii promişi la angajare

Doar patru locuri din cele peste 200 oferite ieri la Bursa Locurilor de Muncă ce a avut loc la Oradea s-au adresat persoanelor cu studii superioare. Restul au fost  pentru muncitori necalificaţi sau diverşi meseriaşi, semn că meseria a devenit, din nou, brăţară de aur.

Printre persoanele aflate la bursă s-a numărat şi un orădean care a muncit din greu trei luni în Israel, primind  jumătate din banii promişi la angajare. De când s-a întors în ţară nu a reuşit să se angajeze, în ciuda experienţei sale de o viaţă, în construcţii. Este dispus să muncească aproape orice, dar vârstă pare să fie o problemă pentru angajatori. Demeter Laszlo are 51 de ani şi de mai bine de un an este şomer, cu toate că are o experienţă în mai multe domenii.

Citește cât de interesați au fost șomerii orădeni să-și găsească un loc de muncă, astăzi, în Adevărul de Transilvania!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite