Au dat ţeapă de peste 1.000.000 de lei cu bilete fără acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Constanţa au reuşit să înşele mai multe firme, printre care una din Bihor cu peste un milion de lei, emiţând bilete de plată fără acoperire. Aceştia au fost trimişi în judecată.

Un bărbat din Constanţa este acuzat că în perioada octombrie 2008 - ianuarie 2009, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Constanţa, a emis 14 bilete la ordin pentru plata unor materiale de construcţii achiziţionate de la trei firme, una din Bihor şi două din Bucureşti. Cecurile de plată fiind refuzate la decontare.

Totodată acesa este acuzat că, până la împlinirea termenului de scadenţă a primului bilet la ordin emis, a cesionat părţile sociale ale societăţii administrate către un alt constănţean, prin intermediul altui bărbat, pentru a se sustrage de la plata datoriilor către societăţile de la care a achiziţionat marfa. "De asemenea, ceilalţi doi suspecţi sunt acuzaţi că, după preluarea părţilor sociale, au retras şi şi-au însuşit disponibilul existent în contul societăţii cu sediul în Constanţa, lipsind astfel păgubiţii de posibilitatea de a-şi recupera prejudiciulŢ, a precizat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Prejudiciul total provocat de cei trei suspecţi depăşeşte 1.200.000 de lei.  Dosarul a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu propunere de trimitere în judecată a suspecţilor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite