O tânără de numai 17 ani a dispărut fără urmă, din comuna bihoreană Nojorid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mândra Stănescu
Mândra Stănescu

Mândra Stănescu, în vârstă de 17 ani, a plecat de acasă într-o zi de joi, în urmă cu două săptămâni, iar de atunci nu a mai fost văzută. Persoanele care pot furniza orice informații în legătură cu această tânără sunt rugate să contacteze imediat poliția.

Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, Mândra Stănescu are 17 ani și este originară din satul Leș, din comuna bihoreană Nojorid. „Mândra Stănescu a plecat de acasă la 2 februarie, în jurul orei 10.00 și nu a mai revenit", a spus Alina Dinu.

Cojoc alb și fustă lungă, înflorată

În ziua dispariției, fata purta un cojoc alb, din imitație de blană, bluză de culoare galbenă, fustă lungă, înflorată, de culoare violet, și cizme din piele neagră. Adolescenta are 1,60 m înălțime, 55 de kg, constituție astenică, față ovală, ochii căprui, păr șaten, lung. „Persoana dispărută nu are semne particulare", a mai spus Alina Dinu.

Sunați gratuit la 112!

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite