Un tânăr din Oradea s-a spânzurat după ce o zi întreagă a consumat băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blocul de pe strada Seleuşului
Blocul de pe strada Seleuşului

Tragedie într-o familie din Oradea. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost găsit spânzurat ieri seară, în apartamentul situat pe strada Seleuşului.Cu toate că un echipaj al Ambulanţei a ajuns imediat ce băiatul a fost găsit, cadrele medicale nu au mai avut ce face decât să constate deceseul.

Un tânâr orădean, în vârstă de 26 de ani, a ales să-şi pună capăt zilelor. Rici, cum îl ştiu vecinii, s-a spânzurat în propria locuinţă. Bunica sa a fost cea care l-a găsit. Se pare că ieri consumase  băuturi alcoolice, toată ziua. Seara, bunica i-a făcut o cafea şi l-a trimis în camera lui ca să se odihnească. A fost ultima dată când l-a văzut în viaţă. După aproximativ o oră l-a găsit spânzurat.

A sunat imediat la numărul de urgenţă 112, dar  echipajul de la Ambulanţa ajuns la faţa locului nu a mai avut ce face decât să constate decesul. Femeia susţine că înainte ca nepotul să se retragă în cameră a văzut în privirea lui o urmă de regret pentru toate necazurile pe care i le făcuse de-a lungul vieţii.

"Era o persoană violentă. Locuia cu bunica, femeia care l-a şi crescut, dar pe care de multe ori o bătea. Nu o lăsa să intre în apartament şi biata femeie stătea pe casa scării, fie iarnă, fie vară" ne-a spus unul dintre vecini.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite