Un tânăr orădean a dispărut misterios, din centrul orașului, în urmă cu două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanul a plecat din centrul orașului, de pe malul Crișului Repede, spre casă, miercuri dimineața, în jurul orei 2.00. Cum nu a ajuns nici până astăzi la domiciliu, familia a raportat dispariția la poliție.

Tanca Ervin, în vârstă de 19 ani, purta la data dispariției un tricou albastru, blugi albaștri, jachetă de fâș neagră cu dungi albe și inscripție albă pe spate, fiind încălțat cu pantofi sport negri. „Tanca Ervin a plecat de pe malul Râului Crişul Repede din zona centrală a municipiului la data de 15 septembrie 2010, în jurul orei 02.00 şi nu a mai ajuns la domiciliu", informează Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, solicitând sprijinul orădenilor care l-au văzut pe tânăr. „Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112", transmite Alina Dinu.

Semnalmente

Ervin are o înălțime de 1,65 m, aproximativ 70 kg., constituţie normală, faţă ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr şaten deschis, tuns scurt și nu are semne particulare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite