Un tânăr orădean de 20 de ani a dat un tun de 100.000 de lei statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La vârsta la care alții sunt pe băncile facultății, un orădean are activități prin care prejudiciază statul cu peste 100.000 de lei. Juhos Ghorghe, de 20 de ani, administratorul firmei de construcții Fredona SRL este cercetat pentru evaziune fiscală.

După cum informează Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, polițiștii Serviciului de investigare a Fraudelor au început săptămâna trecută urmărirea penală față de J.G., de 20 de ani, din Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

„Acesta este suspectat că, în perioada 2009 - 2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii diverse activităţi de prestări servicii, provocând  bugetului de stat un prejudiciu de 110.015 lei", a declarat Alina Dinu.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în cauză, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite