Un tânăr de 26 de ani a atacat o bătrână, furându-i poşeta în care aceasta avea 50 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, aproape de miezul nopţii, o octogenară a fost atacată în timp ce traversa un parc din Oradea, un tânăr lovind-o cu brutalitate şi furându-i poşeta. Tâlharul a fost depistat imediat de către poliţişti şi a fost reţinut în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oradea au început vineri urmărirea penală împotriva unui orădean în vârstă de 26 de ani, pentru tâlhărie. „Acesta a fost depistat cu operativitate de agenţii de siguranţă publică şi patrulare orădeni după ce vineri, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla într-un parc din Oradea, a deposedat-o, prin violenţă, pe o concitadină de 80 de ani, de o poşetă în care aceasta avea 50 de lei, actele de identitate şi alte bunuri. Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţiştii orădeni", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Arestat 29 de zile

Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor, iar sâmbătă a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii orădeni continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite