După ce şi-a tâlhărit clientul, o prostituată a ajuns în celulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bihoreanca Florica Prunar, prostituată de meserie, va sta după gratii aproape o lună. Decizia a fost luată de Judecătoria Oradea, după ce femeia a fost cercetată pentru tâlhărie.  

La finele lunii decembrie, în timp ce se afla în localul Orient din Gara Oradea, Florica Prunar (37 de ani), i-a propus unui bărbat să întreţină relaţii sexuale. Cei doi au ales să-şi petreacă noapte la pensiunea Lan. Aici, femeia, i-a pus bărbatului o pastilă de Zyprexa, într-un pahar cu vin. Medicamentul era un calmant care se administrează bolnavilor de schizofrenie. Imediat ce bărbatul a adormit, Florica s-a făcut nevăzută, luând cu ea 2.700 de lei, peste 7. 500 de dinari sârbeşti, şi un telefon mobil.

Telefonul a dat-o de gol

Când s-a trezit şi a văzut că a fost tâlhărit, bărbatul s-a dus la poliţie şi a reclatat-o pe femeie. Aceasta a fost prinsă după ce oamenii legii au pus sub urmărire telefonul furat, cu ajutorul codului IMEI. Prostituata locuia în localitatea Abrămuţ, împreună cu concubinul. După ce a fost reţinută de poliţişti şi prezentată instanţei, magistraţii au decis arestarea ei pentru 29 de zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite