Peste o sută de vitezomani au fost trași pe dreapta în Bihor, în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferi dependenți de viteză sau care circulau cu permise de conducere anulate din 2007 le-au dat de lucru polițiștilor bihoreni, în ultimele 24 de ore. Valoarea amenzilor aplicate șoferilor indisciplinați a depășit 31.000 de lei.

Ioana Indrieș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, ne-a informat că 108 „vitezomani" au fost sancţionaţi în ultimele 24 de ore de către poliţiştii rutieri bihoreni. „Ca urmare a abaterilor constatate,  au fost aplicate peste 260 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.800 lei", a precizat Ioana Indrieș. Totodată, şase permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi au fost constatate cinci tamponări. Nici pietonii care au traversat neregulamentar nu au scăpat ușor, peste 20 de persoane fiind amendate, în acest sens.

Dosar penal

În plus, un șofer în vârstă de 53 de ani, domiciliat în județul Covasna, a fost prins ieri pe strada Matei Corvin din Oradea, în timp ce conducea un autoturism deși avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din anul 2007. „În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că autoturismul condus de acesta este radiat din evidentele autorităţilor maghiare din anul 2008. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă", a spus Ioana Indrieș.                             

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite