JURNAL DE CRIZĂ Orădenii vor avea 1.000 de noi locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mall-ul va fi amplasat în centrul orașului
Mall-ul va fi amplasat în centrul orașului

Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din România, va începe în primăvara anului 2011 construcția Prima Shopping Center Oradea, primul mall localizat în centrul orașului.

Noul mall a fost închiriat înainte de a fi construit. Potrivit reprezentantului Oasis Development, Klaus Reisenauer, complexul are deja un grad de ocupare de 50%. Investiția în noul mall se ridică la 50 de milioane de euro. Prima Shopping Center va avea peste 120 de magazine și mărci cunoscute. Primele magazine C&A și Kaufland vor fi găzduite de noul mall. "Proiectul va aduce circa 1.000 de noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona Oradea", a precizat Klaus Reisenauer.

Mall-ul va avea o suprafață de peste 24.000 de metri pătrați și va fi gata la sfârșitul anului 2012. va include primul magazin de imbracaminte C&A, dispus pe o suprafata de 1.500 mp. Datorită faptului că va fi amplasat în centrul orașului, investitorii estimează că mall-ul va fi vizitat de 25.000 de cumpărători, în medie, pe zi. În a doua fază de dezvoltare, proiectul de la Oradea va mai cuprinde un hipermarket de peste 13.000 mp, un hotel și o clădire de birouri, acestea urmând să fie livrate până la sfârșitul anului 2013.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite