Peste 100 de studenți orădeni, premiați pentru realizarea unui prototip virtual în industrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ADA - The PLM Company în parteneriat cu Universitatea Oradea, Facultatea de Inginerie managerială și tehnică oferă diplome de competențe pentru 112 studenți care au finalizat, la sfârșitul lunii iunie, primul modul  de pregătire, „Concepția și proiectarea produselor", din cadrul proiectului PLM-ADAptor.

Programul PLM - ADAptor susține dezvoltarea resurselor umane printr-o investiție de 2, 4 milioane de euro confinanțată din Fondul Social European prin programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. În cadrul modulului desfășurat în laboratoarele de proiectarea a universități, studenții  au obținut competențe pentru conceperea și realizarea unui prototip virtual cu ajutorul unor soluții software de ultimă generaţie de tip CAD (Proiectare asistată pe calculator).

Luni întregi de muncă

„În  8 luni de la lansare, în centrul de instruire de la  Universitatea din Oradea, proiectul PLM -ADAptor a pregătit 110 de studenți  pentru lucrul în departamentele de concepție și proiectare produse, în conformitate cu cerințele companiilor din industrie. Cursurile, care tocmai s-au finalizat, au fost susținute de profesorii din cadrul facultății, pe baza manualelor special realizate pentru acest proiect", a precizat Ionel Barbu, managerul proiectului și directorul general ADA - the PLM Company.  

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite