Un student de 22 de ani, din Oradea, a fost găsit mort de tatăl său (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studentul orădean Vlad Sârbu (22 de ani), poreclit Danicico, s-a sinucis. Trupul studentului a fost descoperit de tatăl său, marți dimineața. Tânărul a fost student la Facultatea de Calculatoare și model Real Male Models.

"În cauză nu sunt suspiciuni de omor", a declarat inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor. Din primele informații reiese că Vlad ar fi înghițit morfină și medicamente pentru bolnavii de cancer. În urmă cu câteva zile el a postat pe blogul personal un filmuleț cu prietena lui, Emilia.

Potrivit apropiaților, Vlad suferea din cauză că în urmă cu câteva luni mama lui a murit de cancer. Cu toate astea nimic nu i-a făcut pe apropiați să suspecteze că Vlad ar avea astfel de gânduri. Tânărul se descria, pe pagina blogului personal, ca fiind "O persoană fericită". „Nimănui nu îi vine să creadă că s-a sinucis, suntem în stare de șoc. Știm că nu vroia să vorbească despre problemele sale, dar gestul său este prea extrem", ne-a spus Alexandru Mang, coleg de an și prieten al lui Vlad.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite