Mai multe străzi din cartierul Oncea vor fi modernizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unsprezece străzi din cartierul orădean Oncea vor fi modernizate în perioada următoare. Lucrările vor fi realizate în corelare cu reabilitarea reţelei de apă din azbociment, lucrări ce urmează să fie executate de către Compania de Apă Oradea, cu excepţia străzii Gheorghe Pituţ.

Primăria  Oradea a început demersurile în vederea modernizării a unsprezece străzi din cartierul Oncea, situate în zona străzii Ion Bogdan. "Aceste străzi, care în prezent sunt neasfaltate şi nu dispun de sistem de colectare a apei pluviale, sunt: Cimbrului, Drăgăşanilor, Frasinului, Gheorghe Pituţ, Grâului, Ioan Păun Pincio, Thomas Morus, Valea Drăganului, Secarei, Siretului, Vişeului", a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare.

Municipalitatea a finalizat tema de proiectare care va sta la baza întocmirii documentaţiei tehnico-economice necesare modernizării celor  străzilor respective. Urmează să fie întocmit studiul de fezabilitate şi obţinerea avizelor. După aprobarea indicatorilor tehnico-economici rezultaţi din studiul de fezabilitate, se va trece la întocmirea proiectului tehnic şi apoi la organizarea procedurilor de achiziţie publică.

Lucrările vor fi realizate în corelare cu reabilitarea reţelei de apă din azbociment, lucrări ce urmează să fie executate de către Compania de Apă Oradea (cu excepţia străzii Gh. Pituţ).

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite