Un tânăr care a spart case pentru a fura bijuterii și bani a fost reținut de către polițiștii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean în vârstă de 28 de ani, suspectat de repetate furturi din locuinţe, a fost  reţinut de către poliţiştii bihoreni şi arestat preventiv de magistraţi pentru 29 de zile. Tânărul a spart cinci locuințe în mai puțin de trei luni.

Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, poliţiştii din Salonta l-au identificat, prins şi reţinut joi pe bărbatul în vârstă de 28 de ani, din comuna bihoreană Mădăras. „Cel în cauză este suspectat că, în perioada 1 octombrie - 19 decembrie 2010, ar fi pătruns prin efracţie în cinci imobile de pe raza localităţilor bihorene Salonta, Cefa, Tulca şi Mădăras, de unde a sustras diverse bunuri, bijuterii şi bani, provocând un prejudiciu de 9.800 lei", a spus Alina Dinu.

Încarcerat

Prejudiciul a fost recuperat parţial de poliţiştii salontani, care l-au reţinut pe suspect în Arestul IPJ Bihor. Acesta a fost prezentat la Judecătoria Salonta cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, iar magistraţii au emis în cauză un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite