FOTO Una dintre fiicele şoferiţei cu BMW, care a provocat accidentul de sâmbătă, se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Osorhei
Accident Osorhei

Starea fetiţelor rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier provocat de mama lor, este critică. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale copilei de 7 ani operată duminică, în timp ce fetiţa de 12 ani a fost transferată la Cluj unde urmează să fie operată.

Starea fetiţei de 7 ani rănită, sâmbătă , într-un accident rutier ce a avut loc între localităţile Oşorhei şi Săcădat, este foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale  supravieţuire. „Fetiţa a suferit un traumatism cranio cerebral sever şi a fost operată, duminică, de către medici. Din păcate starea ei este foarte gravă" a declarat astăzi Carmen Pantiș, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oradea. Sora fetei, în vârstă de 12 ani, a suferit o fractură de colonă lombară. Ea a fost transferată la Cluj „Cealaltă fetiţă are nevoie de un implant la nivelul coloanei lombare" a spus Pantiș.

image

Dă click pe poză pentru a vedea o galerie foto de la accident

Cele două fetițe au fost implicate, sâmbătă seara, într-un accident rutier, în apropiere de Oșorhei. Acestea se aflau în mașina condusă de mama lor, un BMW înmatriculat în Italia. Se pare că femeia  a încercat să depășească o rulotă, însă a acroșat-o, iar mașina în care se aflau s-a răstunat pe câmp. În urma accidentului patru persoane au fost rănite. Mama și bunica celor două fetiţe au suferit leziuni minore.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite