O şoferiţă neatentă a lovit o autospecială a pompierilor care se îndreptau spre un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Duminică, în jurul orei 23.30, o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana a fost lovită de o maşină condusă de către o şoferiţă care a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere pompierilor, care se îndreptau spre localitatea Cheriu, unde aveau de stins un incendiu.

Duminică, aproape de miezul nopţii, la intersecţia străzii Independenţei cu Parcul 1 Decembrie, şoferul unei autospeciale aparţinând ISU Crişana, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, în timp ce se deplasa la o intervenţie, a pătruns în intersecţie şi a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus de către o orădeancă în vârstă de 27 de ani, care nu i-a acordat prioritate de trecere. „În urma acroşajului, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor. Cercetările în cauză continuă.

Misiune îndeplinită, de către o altă autospecială

Camelia Roşca, ofiţer informare şi relaţii publice în cadrul ISU Crişana, a spus că autospeciala pompierilor nu a fost foarte grav avariată. „Autospeciala se îndrepta spre localitatea Cheriu, unde izbucnise o ardere necontrolată la un coş de fum. Nu s-au produs pagube, având în vedere că o altă autospecială a ISU Crişana a ajuns la timp pentru stingerea incendiului", a spus Camelia Roşca.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite