Tot mai mulți șoferi vitezomani sunt amendați de agenții de circulație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii trebuie să circule cu atentie pentru a evita accidentele
Şoferii trebuie să circule cu atentie pentru a evita accidentele

Viteza excesivă domină topul abaterilor la regimul circulație. Din cele 330 de sancțiuni aplicate în ultimele 24 de ore de către polițiștii bihoreni, 136 au fost achitate de șoferii care au circulat cu viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 331 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare depășește 50.000 lei. În urma acțiounii desfășurată pe principalele artere din Bihor, oamenii legii au reținut nouă permise de conducere şi au constatat zece tamponări. Majoritatea sancțiunilor, 136, au fost aplicate pentru pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, 29 de pietoni au fost amendaţi pentru traversări neregulamentare, 58 de participanți la trafic nu au purtat centura de siguranţă. Printre șoferii care au rămas fără permis de conducere se numără și un tânăr din localitatea Sfârnaş care a urcat la vgolan după ce consumase băuturi alcoolice. „Bărbatul în vârstă de 34 ani avea o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei",  a precizat inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite