Mai mulți șoferi sunt cercetați penal pentru conducere fără permis sau aveau numere false

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulți șoferi s-au aventurat pe șoselele bihorene fără a poseda permis și chiar fără a poseda numere de înmatriculare valabile, fapte pentru care acum sunt cercetați penal.

Ieri în jurul orei 04.15, pe drumul comunal Sântandrei, poliţiştii l-au oprit în trafic pe P.C., de 19 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Tot ieri, în jurul orei 17.30, pe strada Devei din Municipiul Beiuş a fost depistat un tânăr localnic de 15 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Totodată, în autoturism se afla proprietarul vehiculului, B.T.A., de 23 de ani, din Beiuş, acuzat că ar fi  încredinţat autoturismul spre a fi condus de tânărul respectiv, deşi ar fi avut cunoştinţă despre faptul că este minor şi nu posedă permis de conducere. În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice, respectiv a infracţiunii de încredinţare a unui autoturism spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Nici ziua de sâmbătă  nu a fost lipsită de incidente, în jurul orei 16.40, pe D.N. 1, între localităţile Oşorhei şi Săcădat a fost depistat orădeanul T.R.N., de 26 de ani, în timp ce tracta cu un autoturism o semiremorcă neînmatriculată.

În același context pe drumul comunal 90, în localitatea Topeşti, a fost depistat în trafic localnicul P.G., de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare provizoriu expirat.

În urma verificării s-a constatat că numărul în cauză figurează ca aparţinând unui alt autoturism, iar P.G. nu posedă permis de conducere auto.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite