Un şofer beat, cu „antecedente” în materie, a minţit poliţiştii că nu el se afla la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, în jurul orei patru, un tânăr şofer beat a încercat să scape de controlul poliţiştilor, aceştia fiind obligaţi să activeze semnalele acustice şi sonore. După ce, în cele din urmă, a oprit maşina, şoferul a spus că o altă persoană s-ar fi aflat la volan, refuzând totodată să-şi prezinte cartea de identitate.

Potrivit informaţiilor transmise de către Ioana Indrieş, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, în această dimineaţă, pe strada Nicolae Olahus din Oradea, un echipaj auto aparţinând Serviciului de Intervenţie Rapidă, în timp ce executa serviciul de patrulare, a activat semnalele acustice şi sonore cu intenţia de a opri un autovehicul aflat în trafic, bănuind că şoferul respectiv s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Antecedente

„După oprirea autoturismului, conducătorul auto a susţinut că nu el a condus autoturismul în cauză, ci o altă persoană aflată în acelaşi autoturism. De asemenea, acesta a declarat că nu are nici un document de identitate asupra sa,  poliţiştii identificându-l ca fiind G.G.L., de 23 de ani, din Oradea", a spus Ioana Indrieş. În urma verificărilor poliţiştii au constatat că tânărul figurează în evidenţele poliţiei cu numeroase abateri la regimul circulaţiei. „În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilo-test a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a mai spus Ioana Indrieş.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite