Un singur elev din Bihor a obţinut media peste nouă la a doua sesiune a Bac-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Sebastian Laza este singurul elev din judeţul Bihor care a reuşit să obţină o medie de peste nouă la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat.  Bihoreanul a terminat profilul de technician în activităţi economice la Colegiul Naţional „Avram Iancu" din Ştei iar în sesiunea din vară a primit la matematică 4.15. La sesiunea a doua elevul a obţinut nota 9.25.

Elevii bihoreni care au susţinut zilele trecute probele celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2011 şi-au aflat astăzi notele. Un singur elev  a obţinut o medie peste 9. Este voba despre Andrei Sebastian Laza de la Colegiul Naţional Avram Iancu din Ştei. Dacă în prima sesiune a examenului de Bac elevul a fost notat la matematică doar cu nota 4.15, acum a reuşit să obţină 9.25 iar media finală este de 9.06.

Dacă în sesiunea din vară promovabilitatea în Bihor a fost de 52.08% în această sesiunea doar 22.31% dintre elevi au reuşit să treacă examenul. Peste  3.300 de elevi s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului dintre care  aproape 2.800 s-au prezentat  la examene. Dintre aceştia 23 au fost eliminaţi, iar 623 au fost admişi, restul de 2.147 nereuşind să obţină media necesară promovării examenului. În ce priveşte notele obţinute aproape 85% dintre elevi au avut media sub cinci.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite