Un septuagenar și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de pe acoperiș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legală.
Cadavrul a fost ridicat de Medicina Legală.

Un tincan a murit ieri după ce a căzut de pe acoperișul unui imobil din Tinca în timp ce încerca să facă reparații la aproximativ 10 metri față de sol.

În jurul orei 15.44, poliţiştii din Tinca au fost sesizaţi în urma unui apel de urgenţă primit de I.P.J. Bihor prin 112 că o persoană a căzut de la înălţime, de pe un imobil din localitatea Tinca.

Poliţiştii au identificat victima ca fiind localnicul I.I., de 74 de ani.  În urma primelor cercetări efectuate de poliţişti s-a constatat că acesta a decedat după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 10 metri, de pe un imobil de locuinţe cu două etaje, în timp ce încerca să îşi ajute o cunoştinţă să efectueze anumite reparaţii la acoperişul clădirii. Din primele investigaţii rezultă că victima s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni care i-au provocat decesul.

"Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la Morga spitalului din Municipiul Salonta pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, dar în cauză nu sunt suspicini de omor", a declarat inspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite