Oradea: O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul unei Dacia Logan nu a așteptat ca femeia să treacă strada și a lovit-o din plin, în timp ce efectua un viraj la stânga.

Un tânăr de 26 de ani a accidentat în această dimineață o femeie de 56 de ani, în timp ce aceasta se afla pe trecerea de pietoni. Accidentul provocat de tânărul care conducea un Logan a avut loc în jurul orei 10.35, în Piața 1 Decembrie din Oradea.

Ambii aveau verde
Potrivit informațiilor primite de la agentul de poliție care a fost la fața locului, șoferul avea verde și a virat la stânga, lovind femeia care a vrut să treacă strada, în timp ce semaforul avea și pentru ea culoarea verde. „Șoferul ar fi trebuit să acorde prioritate de trecere pietonului”, a spus agentul de poliție. „În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital”, a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Bihor. Aceasta a precizat că cercetările în cauză continuă. În funcție de gravitatea rănilor, tânărul șofer va fi cercetat sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite