Se scot la licitaţie amplasamentele pentru pepeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în ultimii ani, Primăria Oradea a stabilit anumite amplasamente pentru comercializarea pepenilor. Astfel, în perioada următoare comercianţii pot înschiria spaţiile special amenajate.

Procedura de închiriere a suprafeţei spaţiilor pentru comercializarea pepenilor va consta în licitaţie publică cu strigare, care va avea loc săptămâna viitoare, joi, 28 iunie, de la ora 12:00, în sala mare a Primăriei Oradea. Preţul de pornire al licitaţiei este de 3 lei/mp/zi, iar pasul de licitaţie este de 1 leu.

"Cei interesaţi să închirieze aceste amplasamente vor trebui să depună până cel târziu în data de 27 iunie, ora 15:00, cererea pentru participare la licitaţie, la care va trebui să anexeze: certificatul de producător de pepeni şi cartea de identitate, xerocopie, Certificatul Unic de Înregistrare, xerocopie, Certificatul constatator de la Registrul Comerţului privind obiectul de activitate, extras de rol emis de Administraţia Imobiiară Oradea, copia chitanţei pentru plata taxei de participare la licitaţie care este de 5 lei/loc/amplasament şi a garanţiei de participare la licitaţie care este de 50 lei/loc", a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare al Primăriei Oradea.

Perioada de comercializare a pepenilor pe domeniul public în acest an este 1iulie-30 septembrie. "Nu se va accepta o perioada mai scurtă decât aceasta", a mai spus Mirela Macra.

Informaţiile detaliate, caietul de sarcini, cererea  tip, harta amplasamentelor pot fi vizualizate pe site-ul Primăriei Oradea  www.oradea.ro, la secţiunea Informaţii de Interes public -  Licitaţii.

Cele 19 amplasamente stabilite sunt situate pe strada Dimitrie Cantemir intersecţie cu Aleea Salca, strada Bumbacului intersecţie cu Aleea Zidarilor, Piata 22 Decembrie intersectie cu Feldioarei, strada Seleuşului-zona complexului comercial, strada Clujului-cartier Dragoş Vodă, strada Cazaban intersecţie cu Erofte Grigore, strada Calea Aradului intersecţie cu Aviatorilor, strada Calea Aradului intersecţie cu Decebal, strada Calea Aradului intersecţie cu Aleea Călinului, strada Oneştilor intersecţie cu Splaiul Crişanei, strada Lacul Roşu intersecţie cu Moldovei , strada Aluminei intersecţie cu Dobreştilor, strada Ştefan cel Mare intersecţie cu Teodor Neş, Bulevardul Dacia intersecţie cu George Călinesc,  Bulevardul Dacia nr 51, strada Louis Pasteur intersecţie cu Colinelor, strada Louis Pasteur intersecţie cu Ecaterina Teodoroiu, strada Menumorut intersecţie cu Sf. Apostol Andrei şi strada Posada în zona complexului alimentar Master

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite