Peste 300 de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru șomeri prin AJOFM Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

AJOFM Bihor scoate la concurs peste 300 de locuri de muncă pentru orădeni. Dintre acestea doar 17 posturi sunt pentru orădenii care au studii superioare. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite persoanelor cu studii medii și celor care au o specializare.

Agenţia Locală Oradea oferă celor interesaţi, 327 de locuri de munca. 327 de locuri de munca sunt vacante la AJOFM Bihor, în prezent. Dintre acestea, cele mai multe, 307, sunt la Agenţia Locală Oradea.

Din cele 327 de locuri de muncă, 17 sunt pentru ingineri. Se caută administrator rețea de calculatoare, inginer energetic, inginer producţie, inginer mecanic, farmacist, economist, psiholog, asistent social, inspector CET şi inspector resurse umane.

Joburi pentru toate categoriile

Absolvenții de liceu sau școală profesională au de ales între peset 120 de locuri de muncă. Astfel există posturi de analist vânzări, agent vânzări, gestionar, facturistă, casier, sau revizor contabil.
Joburi există și pentru cei care au pregătire de turnător, vopsitor, sau fochist dar și pentru cei care sunt mașiniști.
În acest sezon, își revin atât domeniul serviciilor cât și cel al construcțiilor.  Astfel se găsesc atât oferte pentru bucătari și ospătari cât și pentru zidari, dulgheri sau betoniști.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie tot 164 de locuri de muncă. Ei pot opta pentru joburi de  cameristă, femeie de serviciu sau pentru un job în industria confecțiilor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite