O casă de schimb valutar a fost spartă noaptea trecută, hoții au fugit cu o cutie de valori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două case de schimb valutar au fost sancţionate
Două case de schimb valutar au fost sancţionate

O casă de schimb valutar din Oradea a fost spartă în noaptea de joi spre vineri. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a-i prinde pe hoți. Până la această oră nu se știe cu câți bani au fugit hoții.

Polițiștii au fost anunțați în această dimineață că în noaptea de 16 spre 17 decembrie, persoane necunoscute au păstruns în sediul unei case de schimb valutar din Oradea, de unde au furat o cutie de valori. "Valoarea exactă a prejudiciului urmează a fi comunicată de partea vătămată", a spus inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție.  "La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă de cercetare formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, care desfăşoară activităţi de cercetare şi investigaţii în vederea identificării suspecţilor infracţiunii şi pentru recuperarea prejudiciului", a mai informat Alina Dinu.

Totodată, polițiștii verifică acum și modul în care casa de schimb valutar era păzită împotriva hoților și dacă proprietarii firmei au aplicat normele prevăzute în Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite