Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig a venit special de la Bucureşti ca să voteze la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministru Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellving, a venit de la Bucureşti special pentru a vota la Oradea. Demnitarul  şi-a exercitat dreptul de vot la Colegiul Naţional "Iosif Vulcan".

La ora 10.00 ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig a ajuns la secţia de votare din Oradea, unde şi-a exercitat dreptul la vot. După ce a dat mâna cu toţi membrii comisiei, demnitarul a intrat în cabina de vot. A declarat că a ajuns aseară la Oradea şi a venit special pentru această zi importantă pentru politica din România.

image
Eduard Hellvig
image

Dă click pentru mai multe fotografii!

"Este o zi importantă pentru democraţia românească. Am votat pentru continuitate la nivelul administraţiei locale şi pentru un nou început la Consiliul Judeţean. Am votat cu speranţa că vom aduce politica românească la o normalitate. Să trecem cu bine peste cei patru ani grei  care au fost în trecut. A fost opţiunea mea să votez la Oradea. Nu am renunţat niciodată la buletinul de Oradea. Indiferent unde mă aflu mă simt bine acasă", a declarat ministrul Hellvig.

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Oradei şi judeţului Bihor., rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 500 de mii de bihoreni. Candidează 9.500. Află rezultatele votului, astăzi, pe oradea.adevarul.ro

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite