Prefectul Claudiu Pop a votat pentru fiica sa, pentru linişte şi pace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Pop alături de soţie şi fiică
Claudiu Pop alături de soţie şi fiică

Prefectul Claudiu Pop a ajuns la secţia de votare de la Şcoala Generală Nicolae Bălcescu însoţit de soţie, fiică şi părinţi. La ieşirea din cabina de vot a declarat că a pus ştampila pentru o viaţă mai liniştită în Oradea, dar şi pentru copilul său.

La ora 11.30, prefectul Claudiu Pop alături de soţie, fiică şi părinţi a ajuns la secţia de votare de la Şcoala Nicolae Bălcescu.  

"Am votat pentru ea, pentru noi și pentru ca toți copiii din Oradea să trăiască în liniște și pace", a spus Claudiu Pop. Fiica sa a fost cea care a introdus buletinele de vot în urne. A mai declarat că are unele emoţii în ce priveşte desfăşurarea procesului electoral, dar, din fericire, până la această oră, în Bihor, nu s-au înregistrat probleme majore.

"Singura emoție pe care o am este în legătură cu buna desfășurare a procesului electoral. Până acum nu au fost semnalate decât incidente minore, cum ar fi alcool vândut la 500 de metri de secția de votare, sau probleme cu tușul,  ștampile care nu se văd, dar care s-au rezolvat. În rest, ce-o fi, o fi",  a mai spus prefectul.

Astăzi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Oradei şi judeţului Bihor., rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 500 de mii de bihoreni. Candidează 9.500. Află rezultatele votului, astăzi, pe oradea.adevarul.ro

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite