A reţinut banii salariaţilor şi a uitat să-i vireze la bugetul de stat, în termenul legal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă este suspectat de poliţiştii de investigare a fraudelor că a prejudiciat bugetul de stat cu peste 18.000 lei, prin evaziune fiscală.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor au început urmărirea penală faţă de un orădean în vârstă de 42 de ani, din  Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunii de reţinere şi nevărsarea obligaţiilor fiscale a sumelor reprezentând contribuţii cu reţinere la sursă, în cel mult 30 zile de la scadenţă.

"Acesta este suspectat că, în perioada iulie 2011 - martie a.c., în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, ar fi reţinut de la salariaţi sumele reprezentând contribuţiile cu reţinere la sursă, pe care nu le-a mai vărsat la bugetul de stat în termenul prevăzut de lege", a afirmat inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Prejudiciul provocat astfel bugetului consolidat al statului este de 18.034 lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite