Un recidivist, hoț de fier vechi, a bătut un polițist până ce acesta și-a pierdut cunoștința

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kallai Elemer, un bihorean în vârstă de 35 de ani, a fost arestat vineri, după ce, în noaptea de joi, a furat fier vechi din magazia unei firme din Suplacu de Barcău și, încercând să scape, a bătut un agent de poliție, până când acesta și-a pierdut cunoștinta.

Potrivit informațiilor transmise de către Dorel Moţiu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pe 6 mai, în jurul orei 24.00, inculpatul s-a deplasat cu o căruţă la magazia unei societăţi comerciale din Suplacu de Barcău, a pătruns prin efracţie şi a sustras 350 bucăţi plăci de fier, trifoane şi alte materiale din fier în valoare de 19.886 lei.

A mai bătut un polițist

„La plecare, fiind  surprins de către agenţii de pază, care au şi anunţat organele de poliţie, cu scopul de a-şi asigura scăparea, a lovit cu o bară de fier autoturismul firmei de pază, încercând să-i oprească, spre a nu-l urmări şi prinde. Agenţii firmei de pază au executat foc de armă în plan vertical, dar nu l-au putut imobiliza, iar la intervenţia unui agent de poliţie, care era de serviciu, inculpatul i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cauzându-i leziuni ce au dus la pierderea cunoştinţei şi internarea în stare de urgenţă la Spitalul Judeţean Oradea", relatează Moțiu șirul evenimentelor. Potrivit prim-procurorului, inculpatul este recidivist, fiind eliberat în luna decembrie din Penitenciarul Oradea, tot fiindcă atacase un polițist.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite