Cei mai rapizi pompieri bihoreni își testează astăzi abilitatea de a salva vieți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii bihoreni se întrec astăzi la Oradea, în cadrul etapei județene a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență. Prima proba practică va fi „scara de fereastră" și se va desfășura la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Crișana.

Etapa județeană este organizată de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana" al  judeţului Bihor. „La această competiţie participă echipele reprezentative ale celor trei grupuri de intervenţie din cadrul inspectoratului, respectiv Grupul 1 Intervenţie Oradea, Grupul 2  Intervenţie Marghita şi Grupul 3 Intervenţie Salonta", ne-a informat Cristian Herțe, purtător de cuvânt la ISU Crișana.

Probe „de foc”

Proba „scara de fereastră" este programată pentru orele 9.30. În intervalul orar 11.20  - 13.35, se vor desfășura probele ,,pista cu obstacole", ,,ștafeta 4x100 m" şi ,,realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă ", la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea. Premierea are loc astăzi, în jurul orelor 14.00, la sediul ISU Crișana.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite