Un nou mall ar putea fi deschis în luna septembrie a acestui an, la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Ilustrativ
Foto: Ilustrativ

Lucrările de extinderea imobilului din Era Parc continuă și investitorii spun că, în ciuda crizei, lucrările s-au menținut în grafic. În același timp, retailerii internaţionali îşi continuă expansiunea şi anul acesta, fiind însă extrem de selectivi în alegerea proiectelor.

Lucrările de dezvoltare ale parcului de cumpărături au demarat în 2009, în plin an de criză dar s-au menținut în grafic. Astfel, la actuala construcție se va adăuga un mall care va fi deschis în toamna lui 2011. În plus, se atrag cu această ocazie și retaileri noi.  „

Retailerii internaţionali îşi continuă expansiunea şi anul acesta, fiind însă extrem de selectivi în alegerea proiectelor. De când am reluat lucrările la Mall, traficul şi vânzările au crescut semnificativ în Galerie. Suntem în grafic cu lucrările pentru deschiderea Mallului în toamna aceasta, aflându-ne în negocieri avansate cu o serie de chiriaşi doriți de orice centru comercial, pe care speram să îi putem anunţa curând", a declarat Graham Kilbane, dezvoltatorul  parcului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite