UPDATE Puşcăriaşul care a evadat astăzi prin geamul de la baie, de la Judecătoria Salonta, a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palfi Tibor
Palfi Tibor

Palfi Tibor, un deţinut de la Penitenciarul Oradea, condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 2 luni pentru mai multe furturi mărunte, a evadat astăzi,  în jurul orei 13,30, prin geamul de la toaleta de la Judecătoria Oradea, unde a fost citat într-un dosar.

Adrian Bungău, purtător de cuvânt la Penitenciarul Oradea, a explicat că deţinutul a reuşit să evadeze prin dizlocarea elementelor de siguranţă de la geamul toaletei. „Fiindcă a cerut să fie dus la toaletă, i-au fost date jos cătuşele", a spus Bungău, care a refuzat să ne informeze din câte persoane era formată escorta care-l însoţea pe Palfi Tibor. „S-a procedat la alarmarea personalul unităţii şi s-a constituit o echipă de intervenţie care a început acţiunile de căutare a persoanei evadate. De asemenea, s-a solicitat sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratului Judeţean al Poliţei de Frontieră", a spus Adrian Bungău.

Familie cu probleme

În vârstă de 18 ani, Palfi Tibor, originar din Salonta, este unul dintre copiii lui Kozma Ildiko, o femeie de etnie romă care şi-a vândut fiica minoră unui francez, pentru 60.000 euro. Tatăl lui Tibor este de asemenea închis, pentru omor deosebit de grav.

 

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite