Peste 500.000 de euro pentru promovarea turistică a județelor Bihor și Hajdu - Bihar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 800 de orădeni vin în fiecare weekend la ştrandul Apollo
Aproape 800 de orădeni vin în fiecare weekend la ştrandul Apollo

Județele Bihor și Hajdu - Bihar sunt promovate în cadrul unui proiect comun între România și Ungaria. Obiectivele turistice din cele două județe de pe graniță și alte obiective de interes sunt promovate prin intermediul unor cărți și pachete turistice.

"Proiectul în valoare totală de 510.000 euro este finanţat din fonduri europene, fiind iniţiat de Consiliul Judeţean din Hajdu - Bihar, având ca parteneri Primăria municipiului Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor. Pentru promovarea celor două judeţe, responsabilii de proiect au editat şapte cărţi, respectiv şapte pachete turistice, fiecare cuprinzând o descriere a obiectivelor turistice din ambele judeţe", a anunțat astăzi Biro Rozalia, viceprimarul Oradei.

Materialele editate cuprind: locuri de cazare şi restaurante, obiective culturale, monumente şi muzee, artă populară, turism rural, grastronomie, turism terapeutic, turism de conferințe și afaceri, obiective turistice naturale. "Tot în cadrul proiectului s-au organizat mai multe târguri de turism, la care au participat cu standuri de prezentare atât judeţul Bihor, cât şi Hajdu - Bihar", a declarat viceprimarul.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite