O fostă profesoară de istorie este autoarea jafului de la schimbul valutar din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoarea jafului petrecut azi dimineaţă în Oradea este o fostă profesoară de istorie. O datorie ar fi împins-o spre acest gest susţin unele voci. Ea a fost prezentată procurorile de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea care au prezentat-o maginstraţilor de la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Dacă unele voci susţin că Aurica Ivan (55 de ani), femeia care a atacat în această dimineaţă casieriţa unei case de schimb valutar cu un cuţit şi a sustras 1700 de lei, ar fi recurs la acest gest pentru că avea datorii, tatăl femeii, un orădean în vârstă de 82 de ani, neagă acuzaţiile.

"Din câte ştiu eu fiica mea nu are probleme cu banii. Nu cred că poate fi capabilă de aşa ceva. Am vorbit cu ea în jurul orei 10.00 şi mi-a spus că întârzie", a spus orădeanul. El susţine că fiica lui, fostă profesoară de istorie, momentan pensioanară, a venit la Oradea de câteva zile ca să se recupereze după ce a superit o intervenţie chirurgicală.

Bărbatul nu ştia nimic despre incident, şi îi venea greu să creadă că fiica lui ar fi recurs la aşa ceva. A confirmat însă numele acesteia, vârsta şi faptul că suferă de diabet,informaţii care coincid întru totul cu cele ale autoarei jafului. După mai multe ore de audieri petrecute la Poliţia Municipiului Oradea, Aurica Ivan a fost dusă la Judecătoria Oradea, unde procurorii au emis o propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, propunere care este analizată de către magistraţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite